Horecadiëtist

De horecadiëtist is de specialist in het  adviseren en begeleiden van restaurants, bistro's, traiteurs en andere (horeca)ondernemingen op het gebied van voeding en  wettelijke regelgeving m.b.t. allergenen, etikettering, hygiëne, ... .

Mensen zijn steeds bewuster met eten bezig. Gezonde, lekkere voeding is meer dan een hype!

Ze willen een menukaart die hierop inspeelt. Ook verwachten ze juiste informatie over ingrediënten en allergenen. 


Enkele manieren waarop de horecadiëtist kan bijdragen, zijn:

  • berekeningen van voedingswaarden en recepten;

  • etikettering van de, door u ontwikkelde, voedingsmiddelen;

  • advies over allergeneninformatie (sinds 13/12/2014 wettelijk vereist);

  • advies en begeleiding van verbeteringen op het vlak van HACCP;

  • kwaliteitscontroles van gerechten / maaltijden.


Healthy Food Projects is een objectieve en onafhankelijke organisatie die zich niet visueel kan binden aan commerciële activiteiten. Wettelijk ligt vast dat paramedici geen reclame mogen maken.
We geven je graag concreet advies en/of begeleiding op maat. Heb je interesse of een vraag, neem dan gerust contact op met ons.


Horecadiëtist

Workshops