Redactie
De diëtist als redacteur is uw specialist op het gebied van wetenschappelijk correcte informatie rond voeding.
Er is bijna niets wat de gezondheid zo beïnvloedt als voeding. Daarnaast kan het de gezondheid ook ernstig verstoren.
Correcte wetenschappelijke informatie is belangrijk. Of het nu is op voedingsetiketten in brochures of voor artikels in de media.
Van idee naar tekst, van verzamelde feiten naar artikel.
Wij structureren uw informatie en zorgen dat uw teksten goed in elkaar zitten. Daarmee ondersteunen wij u om een goed eindproduct of een eindresultaat te realiseren, dat aansluit bij de behoefte van uw doelgroep.
Onze troeven hierbij zijn: nauwkeurigheid, samenwerking, creativiteit en het nodige initiatief.
Enkele manieren waarop de diëtist als redacteur kan bijdragen, zijn:
- artikels, nieuwsbrieven en blogs schrijven;
- voedingsgerelateerde inhoud voor folders en brochures maken;
- presentaties en voordrachten uitwerken en brengen;
- recepten aanpassen naar verschillende diëten (zie ook horecadiëtist);
- voedingswaarden van recepten berekenen.
Interesse of vragen?
Neem gerust contact op met ons.
Opdrachten